Bromsar och förhindrar åldersrelaterade ögonsjukdomar

Eyedun är ett svensktillverkat ögonvitamin som bromsar och förhindrar åldersrelaterade ögonsjukdomar, som grå starr och gula fläcken. De klassificeras som två av de vanligaste ögonsjukdomarna och redan efter 60 års åldern ökar riskerna drastiskt för synnedsättning. Desto äldre man blir ju större är risken att drabbas av ögonsjukdomar. Ca 30 % av de som är över 70 år har någon form av synförändring relaterat till gula fläcken.

 • Ögonvitamin Eyedun

  Vårt ögonvitamin består av antioxidanter från mineraler och vitaminer. Kosttillskottet bygger på forskning från de två mest omfattande ögonstudierna AREDS och AREDS2. I Age-Related Eye Disease Study (AREDS) deltog och analyserades ca 8000 patienter under en period på 10 år. Självklart har inte vår ögonvitamin några onödiga tillsatser utan endast nödvändiga ingredienser som tillför nytta. Det naturliga valet för en bra ögonhälsa!

 • Innehållsdeklaration:

  EAN 7300009079599
  Lutein 10 mg
  Zeaxanthin 2 mg
  Zink 25 mg
  Vitamin C 500 mg
  Vitamin E 268 mg
  Koppar 2 mg
  Förbrukning för 30 dagar
  Förpackningsstorlek 60 tabletter

 • Vart köper jag?

  Eyedun säljs främst via oculivit.se men även hos andra återförsäljare. Vårt  ögonvitamin har en positiv och bevisad effekt på synen. Företaget bakom produkten är baserat i Enebyberg medan produkterna produceras i Närkeslätten. Vi har en lång och gedigen kunskap av att samarbeta med optiker och därmed erfarenhet inom optikerbranschen. Eyedun är framtaget utifrån vetenskapliga studier som fastställer påvisad effekt för en förbättrad ögonhälsa. Ingredienserna är närproducerade och kommer från miljömedvetna källor och har heller inga kända biverkningar.