Vanligt ställda frågor

Vilka är Eyedun?

Eyedun är ett svensktillverkat kosttillskott som främst säljs via oculivit.se men även hos andra återförsäljare. Vi fokuserar på ögonvitaminer som har en positiv och bevisad effekt på synen. Idun Digital AB som distribuerar Eyedun i Sverige är baserat i Enebyberg, norr om Stockholm. Vi har en lång och gedigen kunskap av att samarbeta med optiker och därmed erfarenhet inom optikerbranschen. Eyedun är framtaget utifrån vetenskapliga studier som fastställer påvisad effekt för en förbättrad ögonhälsa. Ingredienserna är närproducerade och kommer från miljömedvetna källor och har heller inga kända biverkningar. Eyedun ögonvitamin tillverkas i Sverige.

Hur betalar jag min beställning?

Du kan betala din beställning via vår betalpartner Dibs/Nets som erbjuder säker betalning genom Swish och via de vanligaste debit-och kreditkorten som till exempel MasterCard, Visa och AMEX. Om du vill ha en utökad betaltid på 14 dagar kan du även betala via faktura. Fakturan får du på din e-mail vid den tidpunkt som ordern lämnar lagret. Väljer du att prenumerera på våra produkter kan du endast betala med debit- eller kreditkort. Du kan känna dig trygg med vår betalpartner då Dibs/Nets är etablerat i 20 länder och har dryga 30 000 handlare samtär aktiva i hela Norden och Baltikum. 

Vad är er frakt- och returpolicy?

Eyedun levereras alltid till din brevlåda eller ditt brevinkast. Vi erbjuder olika valmöjligheter för frakt. Vi levererar produkterna utan extra kostnad men om du önskar expressleverans tillkommer en avgift. Vid paketeringen kan den yttre förpackningen modifieras, detta för att säkerställa att produkterna ska gå att leverera direkt i din brevlåda. Om du önskar att produkten levereras i orginalförpackningen ber vi dig höra av dig till oss, vid denna typ av leverans måste alternativet "prioriterad leverans" väljas. Vi har som mål att alltid lämna paketen i din brevlåda eller i ditt brevinkast. Om det inte är möjligt får du information om detta och paketet levereras istället till närmaste Postnordombud. 
Vi rättar oss efter lagstiftningen som omfattar retur och kundrätt. Hos Oculivit.se har du 14 dagar öppet köp vid obruten förpackning.

Hur sker leveransen?

Eyedun finns i vårt lager och vi har som mål att alltid skicka iväg prioriterade beställningar samma dag, med undantag för helgdagar. Leveranstiden för en prioriterad leverans är 2-4 arbetsdagar. Vi erbjuder även kostnadsfri leverans, då är leveranstiden 3-6 arbetsdagar. Leveransen sker direkt hem till din brevlåda, för att möjliggöra detta kan vi behöva paketera om din beställning för att vara säkra på att den får plats i brevlådan. Om du vill ha en spårbar försändelse på din leverans tillkommer en kostnad från 63 kronor. 

Kan jag ta som diabetiker?

Eyeduns produkter innehåller inte sackaros (sukros/socker).

Är det säkert för rökare?

Ja, det är säkert för rökare eller tidigare rökare att bruka Eyeduns produkter då de inte innehåller betakaroten. Det är ett ämne som kan öka risken för lungcancer hos rökare. Innan du köper kosttillskottet rekommenderar vi alltid att läsa igenom innehåll anvisningen. 

Eyeduns produkter är svensktillverkade, verkar för ett miljöanpassat och socialt ansvarstagande. Produkterna har heller inga kända biverkningar, allt för att du ska känna dig trygg!