• Det ska inte vara kostsamt att ha bra syn!

    Eyeduns filosofi är inte särskilt komplicerad. Vi erbjuder helt enkelt ett högkvalitativt ögonvitamin som har en bevisad effekt för din syn. Transparens är en betydelsefull aspekt för oss och är därför noga med att redovisa tydlig information om kosttillskottets innehåll. Vi arbetar aktivt med att sprida kunskap om åldersrelaterade ögonsjukdomar och vår filosofi är att förbättra ögonhälsan. 

    Syftet med Eyedun ögonvitamin är att förebygga ögonsjukdomar som grå starr och gula fläcken, men även att bromsa förlusten av synskärpa hos patienter med åldersförändringar i ögats gula fläck. Tanken med kosttillskottet är därför att göra kroppen gott och förbättra vårt absolut viktigaste sinne, synen. Därför innehåller kosttillskottet inga onödiga eller meningslösa ingredienser som inte tillför något värde. Ytterligare aspekt som är av största vikt är att alla ska ha råd med högkvalitativa kosttillskott som bidrar till en förbättrad ögonhälsa. Vårt motto är därför: ”Det ska inte vara kostsamt att ha bra syn!”. 

    Utöver ögonvitaminet är vi genuint intresserade av hälsa och klimatsmarta alternativ och håller oss därför uppdaterade på nya substanser som är det bästa för våra kunder och planet.

    På våra Instagram @oculivit kan du läsa om inslag om hur du uppnår ett hälsosamt liv. I våra sociala medier presenteras även fakta och information men även historier och recensioner från kunder som prenumererar hos oss. Målet med vårt ögonvitamin är att kunna bidra med kunskap och tillföra en bättre och hälsosammare tillvaro för alla, - inifrån och ut!